Uitgaanstips Golfbreker Radio

Hieronder de uitgaanstips van Golfbreker Radio voor dit weekend. De tips zijn tweewekelijks te horen in het programma Golfbreker Actueel (9.00-11.00 uur).

 

Schermafbeelding 2015-03-06 om 23.16.10

Toneelvereniging ‘Culdito’ speelt de voorstelling MUTSEN. Over zes zussen, allemaal in de vijftig, die naar een Landal huisje gaan. Er wordt geplaagd en gelachen. En ondertussen ontdekken ze de geheimen van elkaars verleden. Vanavond om 20.15 uur in Ons Gebouw, Hessenweg 214 in  Achterveld.

Amersfoortse dansbare, vieze, harde en zwoele gitaarmuziek. Vanavond in de IJsbreker in Leusden. ‘Care to Dance’ heet de show. Begint om 20.30 uur.

Sopraan Paula Bär-Giese en luitist Hans Meijer met liederen van de zeventiende eeuwse componist John Dowland. Vanmiddag om 16.00 uur in de Lutherse Kerk aan de Langestraat.

Vanavond percussiemuziek in een muziektheatervoorstelling door Slagwerkgroep KAM V. Om 19.30 uur begint de workshop en om 20.15 uur is de voorstelling. In het Icoontheater in Vathorst.

Vanavond het toneelstuk ‘Mogelijkheden’ van Nick Payne. In theater De Lieve Vrouw om 20.30 uur.

Nieuwe Films. ‘The Second Best Exotic Marigold Hotel’. Het vervolg op het romantische drama waarin ouderen naar een hotel in India gaan om tot rust te komen. Met een cast om van te watertanden. Judy Dench, Maggy Smith en Richard Gere. In De Lieve Vrouw.

‘Sergio Herman: fucking perfect’ heet de film, eigenlijk een documentaire, over 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij zijn sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Ook in De Lieve Vrouw.

Portretten van fotograaf René Dissel zijn te zien in de St. Aegtenkapel aan ’t Zand 37 in Amersfoort. Foto’s uit het boek ‘Ontmoetingen met Amersfoorters’. Zondagmiddag geven drie geportretteerden een concert: pianist Frank Oppedijk, violiste Anoek Brokaar en sopraan Henriette Feith. En Herma Klein Kranenberg gaat in gesprek met andere Amersfoorters. Zondag om 14.00 uur.

Een retro concert in Hooglanderveen. De band de Sixties Generation speelt muziek van de Beatles, the Rolling Stones, The Shadows, Status Quo. Om 14.00 uur in eetcafe DimS aan de Heideweg in Hooglanderveen

Muziek in een van de Muurhuizen. In de woonzorghuis Het Seminarie speelt het Trio C tot de Derde klezmer-, balkan- en zigeunermuziek. Zondag om 15.00 uur, Muurhuizen 102.

Zondag percussiemuziek door de slagwerkgroep KAM V in het Icoontheater. Om 13.15 uur

Magic of Motown. Dat is de titel van de soulshow met hits van Stevie Wonder en Jackson Five. In De Flint, zondag om 20.15 uur.

Zondag is er jazz en blues en funk in de café’s in de stad. De Poolse gitarist Wojtek Justyna om 16.00 uur in café Miles. In café ‘t Nonnetje ‘Always There Incognito Experience’, ook om 16.00 uur. En Robin Towers speelt in café De Noot om 20.15 uur.

Toneelgroep Culdoto speelt het toneelstuk MUTSEN. Zes zussen van in de vijftig horen de geheimen van elkaars leven. Zondag om 14.30 uur in Ons Gebouw, Hessenweg in Achterveld.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *