Karakter sluit seizoen af met “De Italiaanse Meesterhand”

Toneelgroep “Karakter” sluit haar seizoen af in Theater de Speeldoos. Ditmaal wordt het bijzondere stuk “De Italiaanse Meesterhand” van Norman Robbins onder regie van Frank van den Berg gespeeld.

Karakter

Het verhaal speelt zich af in de bibliotheek van de zeer vreemde familie Tomb, die in een landhuis op het Engelse platteland woont. Wanneer de heer des huizes op hoge leeftijd overlijdt kunnen de kinderen de erfenis gaan verdelen. De dochters en zonen hebben allemaal hun eigen hobby’s die ze op geheel eigen wijze beoefenen. “De Italiaanse Meesterhand” is een stuk met hilarische momenten en de spanning druipt er vanaf.

De tien spelers van Karakter staan garant voor een heerlijk avondje toneel. Onder hen een aantal spelers die u met tussenpozen bij Karakter ziet, zoals Jeanette Rottier, Hans Mantel en Meta Manten. Maar ook de jeugd speelt mee. Jasper Rottier en Leonie Derksen laten u graag zien wat ze in hun mars hebben.

Deze voorstelling is op zaterdag 5 april en zaterdag 12 april om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl en aan de kassa van Theater de Speeldoos.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.