Stichting-FCG draait weer door…

Onze muzikale culturele pleegkind Stichting-FCG heeft de website weer bijna helemaal up to date.  Met nieuwe mensen bij deze toch al grote club zijn ze weer plannen aan het maken voor 2023. Check hun pagina eens met een inmiddels historisch te noemen overzicht met wat deze club aan professionele vrijwilligers al niet een podium gegeven hebben. 


Stichting-FCG  is zijn op de eerste plaats een regionaal muziekplatform voor de regio Eemland, wat opgezet is om muzikanten en artiesten aan elkaar te verbinden, om acts te formeren en deze acts aan podia te koppelen dit alles met als einddoel de kunsten aan het publiek te laten horen.


Daarnaast zijn zij actief op zoek naar nieuw talent in al zijn muzikale en kleurrijke vormen en ondersteunen deze in het (door)ontwikkelen en het in beeld brengen hiervan op de podia in de regio maar ook daarbuiten. Dit door middel van artikelen op onze (social)websites en het organiseren van events en RTV uitzendingen die uitgesproken de diversiteit aan muziek en talent laten zien en horen.
Zij streven naar het koppelen van muziek aan andere kunst of sport disciplines en dit voor een zo breed mogelijk publiek zichtbaar maken, dit is een pré bij het organiseren van al hun evenementen.


In de fysieke studio’s verzorgen zij naast oefen en repetitie mogelijkheid, lesprogramma’s, artiesten- en band coaching, talent ontwikkeling, RTV uitzendingen en studio- en podcast opnames. Het is een thuisbasis van al vele nieuwe samenwerkingen en producties. Het is een plek waar lokale muziek acts zich niet alleen kunnen door ontwikkelen maar ook presenteren aan het publiek.

Neem eens een kijkje op hun site!
stichting-fcg.nl

Foto: Cees Wouda bij Zeven op Zondag in FLUOR

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.