Grote Prijs van Leusden op zoek naar bands

Laatste kans voor lokale bands en talenten om zich in te schrijven voor de 22e editie van de Grote Prijs van Leusden in de IJsbreker. Ook dit jaar is deze regionale talentenjacht weer de eerste voorronde voor de Utrecht Popprijs.

Tijdens twee voorrondes op vrijdag 23 en zaterdag 24 januari 2015 krijgen twaalf bands twintig minuten podiumtijd. De jury selecteert vervolgens vier finalisten die begin februari strijden om waardecheques van respectievelijk €750 , €350 en €200 euro. Bovendien is er voor de winnaar een bokaal op Europacupformaat en het recht om deel te nemen aan de ’Utrecht Popprijs’. Naast deze prijzen kunnen de deelnemende bands ook nog meedingen naar de publieksprijs en indien van toepassing de pechprijs.

The Ame, de winnaar van vorig jaar.

The Ame, de winnaar van vorig jaar.

Bands die zich willen inschrijven voor de Grote Prijs moeten voor 21 december 2014 een demo en een recente Nederlandstalige biografie (waarin ook de muziekstijl staat omschreven) sturen aan de IJsbreker t.a.v. de Grote Prijs van Leusden, Postbus 234, 3830 AE Leusden. Inschrijven kan ook via groteprijs@ijsbrekerleusden.nl. Hierbij moet dan een link zitten naar de website/myspace/facebook van de band. Op deze site(s) moeten meerdere nummers/filmpjes te beluisteren/zien zijn.

Een van de voorwaarden voor deelname en inschrijving is dat minimaal twee bandleden uit de provincie Utrecht komen en dat de band eigen werk speelt (max. 2 covers) Voor meer informatie: Alice Thuss (Alice.thuss@ijsbrekerleusden.nl), telefoon 033-4945691 of e-mail groteprijs@ijsbrekerleusden.nl

Drie finalisten van de vorige editie:


Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *