Muziektherapeut Bram Brundel presenteert cd-single ´Ideale vrouw´

Het kon haast niet passender: op een stralend zonnige moederdag lanceerde Bram Brundel afgelopen zondagmiddag zijn kersverse cd-single ´Ideale vrouw´. Boekhandel Bruna aan de Kraailand in Hoogland was de vriendelijke gastheer voor de sympathieke Hooglander.

Wellicht mede dankzij een geslaagde perscampagne was het rond twee uur in de middag verrassend druk buiten bij de boekhandel. Niets vermoedende passanten zagen een grote groep mensen rond een klein, geïmproviseerd podium met daarnaast twee speakers. Na een korte introductie door een medewerker van de boekhandel bracht de 25-jarige muzikant zijn eerste single live ten gehore.

Brundel schreef zowel de muziek als de tekst van ´Ideale vrouw´, een romantisch en zeer fraai opgenomen nummer, geïnspireerd door zijn vriendin. Zij stond dan ook trots glunderend in het publiek, dat enthousiast applaudiseerde toen het nummer eindigde met “omdat ik zoveel van je hou”.

(tekst loopt door na foto´s)

[slideshow_deploy id=’8248′]

Na de live-uitvoering volgde de overhandiging van de officiële eerste cd aan Mieke Honingh, altvioliste van het Metropole Orkest, aan wie Brundel veel te danken heeft. Zij was degene die hem stimuleerde om het nummer op cd uit te brengen en bracht hem in contact met Tom Bakker, die onder andere arrangeur is voor niemand minder dan Marco Borsato. Honingh speelde natuurlijk ook zelf mee op de cd.

Het kostte na de overhandiging weinig moeite om Brundel over te halen het nummer nog een keer live te zingen. Daarna mocht het aanwezige publiek de zanger in de winkel feliciteren en kon men de cd kopen. Slechts drie euro, een alleraardigst moederdagcadeau. Een lange wachtrij tot buiten op straat was het gevolg. Maar liefst 220 cd’s gingen die eerste middag al over de toonbank, een resultaat om zeer trots op te zijn!

Bram Brundel studeert op dit moment af aan de Hogeschool van Utrecht. Hij werkt als muziektherapeut bij de Amerpoort. ,,Mijn ideale droom is dat ik bekend mag worden met eigen geschreven liedjes, dat daaruit vele optredens volgen. Daarnaast hoop ik hierdoor meer aandacht te kunnen vragen voor muziektherapie. Ik zou graag wat willen betekenen voor kinderen die (chronisch) ziek zijn.” De nieuwe cd is in ieder geval een veel belovende stap op zijn muzikale pad.

Wie meer over Bram Brundel (en de verkoop van zijn cd-single) wil weten, kan een kijkje nemen op zijn Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/BramBrundelMuziek

Voor meer foto´s van de cd-presentatie:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.833126480102213.1073742075.100002146071698&type=1&l=8ce1a47196

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *