Eric Vaarzon Morel en gitaarworkshops bij Nest Live

Op zondagmiddag 15 juni geeft Eric Vaarzon Morel bij Nest Live een eerbetoon aan de onlangs overleden grootmeester Paco de Lucía. Een zeer bijzondere show, die hij hiervoor alleen enkele keren deed in ’t Beauforthuis. Daar was het driemaal uitverkocht. ,,Ik was erbij. Het was echt adembenemend mooi”, aldus Walter Goyen, gitaarliefhebber en mede-organisator van de Nest Live concerten.

Gitaarliefhebbers die er in het Beauforthuis niet bij konden zijn, of het eerbetoon graag nog een keer willen meemaken, krijgen nu dus de kans in ‘t Eekhoornsnest (tussen Amersfoort en Soest). “Het aantal kaarten is beperkt”, aldus Goyen, “dus ik raad iedereen die van gitaarmuziek houdt aan op tijd zijn slag te slaan. Dit wil je niet missen. Als extra dimensie is er bovendien een gastoptreden van Wim den Herder. Samen zullen ze ook enkele speciale nummers spelen die Eric Vaarzon Morel solo niet kan doen.”

Goyen voegt eraan toe dat in hetzelfde weekend bij Nest Live diverse workshops plaatsvinden. ,,Het concert van Eric Vaarzon More en Wim den Herder vormt de afsluiter van ons allereerste Guitar Academy Camp. Ik ben hartstikke trots dat we daarvoor nog meer topgitaristen mogen ontvangen. Behalve Eric en Wim is ook Stochelo Rosenberg van de partij. Hij is een van ’s werelds beste gypsygitaristen. Fingerstyletopper Lars de Rijck en bluestalent Leif de Leeuw zullen eveneens workshops verzorgen.”

Het Guitar Academy Camp wordt gehouden van 13 tot en met 15 juni. Het is zowel mogelijk een all-in weekend te boeken (inclusief overnachtingen en maaltijden), als losse workshops te volgen.

Het optreden van Eric Vaarzon Morel begint op 15 juni om 13.30 uur.

Meer informatie: www.nestlive.nl

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.