Eempodium Speciaal: The music edition #02

We gaan het gewoon weer doen! 2 uur live uitzenden op Golfbreker Radio, 13 september was de first time… Met de The Sheila Fearn. Elke 2e donderdag van de maand gaan we live vanuit De Huiskamer en Het Pomphok knallen. Hier en daar een data uitzondering daargelaten.

Locatie: Studio-FCG, Soesterweg 452B, 3812 BL Amersfoort
Tijd: 20.30 – 23.30

Deze editie gaan we doen met de begaafde Emmelien Hilbers die ons op de Sheila Farm verraste met haar bijzondere Soul en Jazzy klanken… Met een klankkleur die haar leeftijd ver voorbij lijkt te zijn.
Wij zijn zeer nieuwsgierig naar wat zij en haar begeleidingsband te vertellen heeft…
Ook zijn wij zeer benieuwd met welke nummers zij komen voor het eerste uur tijdens het interview…
De live muziek in het tweede uur, daarvan weten wij natuurlijk al dat dat een fijne beleving gaat worden…

Aan het einde draaien we nog een half uur lang de muziek van de op ons platform aangesloten bands, aangevuld met artiesten en muziek nieuws uit de regio.

En weet je wat zo leuk is… het gaat een kroegsfeer worden, biertje, pepseltje en wat gewauwel op de achtergrond… niets geen geluidsband maar echt applaus.

Waar de vorige keer Cees Wouda de fotograaf van dienst was zal nu Nico Brons de honneurs waarnemen en als persmuskiet tussen de mic. stands liggen.

En alvast nieuws voor de december editie die gaan wij houden op donderdag en vrijdag 20 en 21 december. Respectievelijk live vanuit het Stadscafé Amersfoort en Studio-FCG. Meld je! als je wil meedoen!

Een stiekem nieuwtje is dat niemand minder dan Della Dix de januari versie komt invullen en dat gaat zeker een feestje worden! Het is nog onder voorbehoud en geheim dus niets zeggen he!

Het geheel wordt opgenomen en aangeboden als een podcast, als mini docu voor de band of artiest, voor de rest van de eeuwigheid ter promo te gebruiken.

P.S. kom je binnenkort ook met een feestje of een CD of EP of iets ander bijzonders, meld het ons dan. Wij schuiven dan zo dat er een mogelijkheid komt dit extra te promoten.

De live uitzendingen zijn te volgen via het kanaal van de Golfbreker (FM 87,5 MHz en kabel Ziggo kanaal 918).
Stream https://www.stream.me/golfbrekerradio
Zie alle mogelijkheden hier: http://www.golfbrekerradio.nl/page/stream
Wij gaan in de toekomst met beeld werken op ons Youtube kanaal.
En wellicht doorstreamen via eigen kanaal.

Locatie: Studio-FCG, Soesterweg 452B, 3812 BL Amersfoort
Tijd: 20.30 – 23.30

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.