Met Écoute Mon Coeur’ opent Music on Chairs het nieuwe seizoen

Met het concert ‘Écoute Mon Coeur’  begint Music on Chairs begint haar nieuwe seizoen. Drie Amersfoortse musici Judith Jamin (harp), Francien Post (fluit) en Henriette Feith (sopraan) vormen voor dit concert met de internationaal bekende opera- en concertzangeres Cécile van de Sant (mezzosopraan) een ensemble met pit. In duo, trio en kwartet bezetting brengen zij een programma in uiteenlopende stijlen van Spaanse, Argentijnse, Nederlandse en Franse componisten. Verstilde, mysterieuze mijmeringen, gloedvolle Spaanse ritmes, smart en uitbundige vrolijkheid worden met elkaar verweven in muziek van Caplet, Andriessen, Händel, Piazolla, Lasala, Ibert, Ravel, Granados, Rodrigo en Saint-Saëns.

‘Ecoute mon Coeur’ is een nieuw concert in de serie vocale klassieke kamermuziekconcerten die Music on Chairs voor seizoen 2016/2017 brengt. De formule, diverse geprogrammeerde korte klassieke kamermuziekconcerten met een vocale leidraad gebracht door professionele en ervaren musici met liefde voor kamermuziek, is in het eerste seizoen aangeslagen bij het publiek. Met de concertprogramma’s wil Music on Chairs ook die luisteraar bereiken voor wie het repertoire minder gesneden koek is.

Het concert vindt plaats in Theater de Veerensmederij, Soesterweg 330 in Amersfoort.  Zondag 13 november 2016 om 15.00 uur. Theater open : 14.00 uur.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.