Dear Lady Films presenteert Three Little Clouds

Een jaar geleden besloten Hans Terlouw en Joris Goedhart documentaires te willen gaan maken over Amersfoorters. Dit bleek nog lastiger dan gedacht, tegenwoordig is het moeilijk om, zeker op sociale media, de aandacht van mensen te grijpen en vast te houden. Lange documentaires over mensen die nog niet heel bekend zijn waren daarom geen optie. In de zomer van 2017 kwam de eerste video van Dear Lady Films uit: A Day With The Clouds. Hierin volgde Dear Lady Films de Amersfoortse FunkHop formatie Three Little Clouds tijdens Struinen in de Tuinen, waar zij 3 shows in de tuin van de St. Aegtenkapel speelden en afsloten in FLUOR.

Wij kennen Three Little Clouds al een tijdje,  een krachtige energieke Funky HipHop band die met eigen werk al in de eerste nummers die ze knallen het publiek weet te bereiken en aan te zetten tot mee bouncen op hun funky muziek.
Afgelopen zaterdag waren ze nog De afsluiter tijdens een mini event in Fort33 te leusden waar Bricked Out omdat ze vorig jaar winnaar waren van de publieksprijs van de Grote Prijs van Leusden 2017, het organiseren van een mini fesitival aldaar als prijs hadden gewonnen.  En een feest was het! Ze leerden elkaar kennen op de nieuwjaarsreceptie van gemeente Amersfoort waar Per Expressie de invulling van de muziek verzorgden… Die hadden goed gehoord dat deze energieke match wel is goud kon worden. Three Little Clouds staan al als een huis en zijn momenteel bezig met de eerste studio opnames… Wij zijn benieuwd!

Geniet hier mee met een dagje met de Clouds op een onbewolkte dag…

Dit is het begin van de serie die Dear Lady Films… daarna zouden gaan beginnen: A Day With…
Elke derde dinsdag van de maand brengen zij een nieuwe video uit, waarin in korte tijd een creatieve Amersfoorter in beeld gebracht wordt.

Wij van het Eempodium lopen een aantal productie achter, maar gaan inhalen, zodat wij in de pas gaan lopen met de maandelijkse producties.

Samen brengen we cultureel Amersfoort nog krachtiger in beeld…

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.