Expositie ‘Natuurlijk bekeken’ bij galerie De Ploegh

Van 25 mei tot en met 5 juli is bij galerie De Ploegh in Soest de expositie ‘Natuurlijk bekeken’ te zien. Voor de zes deelnemende Ploeghkunstenaars is de natuur een belangrijke inspiratiebron. Ieder van hen toont in ‘Natuurlijk bekeken’ hoe ruimte, leegte, lichtval, en de kracht van het seizoen hun werk beïnvloeden. Ook verrukking, troost en rust, ontzag en dreiging, en de menselijke ingreep in de natuur worden in hun werk getoond. Tineke van den Berg, Adri Langbroek, Mark van Praagh, Edith Sont, Ans Tellegen en Hannie Terpstra vertalen hun beleving van de natuur in onder meer houtsneden, gouaches, schilderijen, kartondruk en collages.

‘Natuurlijk bekeken’ maakt deel uit van BEELDwerk 2014. Dit is de jaarlijkse grote beeldententoonstelling van galerie De Ploegh, in samenwerking met kunststichting Hazart Soest. Deze duurt tot en met 11 oktober. Deelnemende Ploeghkunstenaars zijn Petra Boshart, Peter van Tilburg en José van Tubergen.

Galerie De Ploegh is gevestigd aan de Pimpelmees 3 in Soest. Voor meer informatie over BEELDwerk2014, de kunstenaars en openingstijden, zie www.deploegh.nl

de ploegh

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.