Zaterdag tiende editie Kultjurloop

Stichting Per Expressie organiseert aanstaande zaterdag 19 april alweer de tiende editie van Kultjurloop: een culturele kroegentocht met live optredens, theater en kunstexposities. Het thema is ‘Spreekt voor zich’ en draait daarmee om woord en taal. Kultjurloop: Spreekt voor zich in ‘spraakwater, beelddenken, taalvoutjes en lyrische lyrics’.

Per Expressie noemt zichzelf ‘een broedplaats en een springplank voor jong talent in Amersfoort en omstreken’. De culturele werkplaats voor jongeren in de oude Laswerkplaats op het NS terrein biedt een breedt spectrum aan culturele disciplines een uitvalsbasis. Denk aan jonge kunstenaars, theatermakers, dichters, decorbouwers, muzikanten, dj’s en producers die samenwerken aan mooie projecten. Naast de werkplaats biedt Per Expressie oefenruimte aan muzikanten in de Bandbunker

Kultjurloop is inmiddels een begrip geworden in Amersfoort en belooft weer een mooie culturele avond. Een romantische rondvaart met de Waterlijn, de vier exposities van aanstormend bewonderen of de vuurshow op de Hof bekijken. Of natuurlijk bandjes, dj’s of singer-songwriters, theater of vertelkunst beleven in één van de tien locaties. Bekijk hieronder het blokkenschema en stippel je route alvast uit. Voor de liefhebbers van hiphop en elektronische dansmuziek is het Filmhuys het eindpunt van de kroegentocht.

Blokschema-Kultjurloop

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.