Za. 27 jan.: TREK live XL, minifestival in Flint

Theater Flint organiseert TREK live XL, tijdens de open dag op zaterdag 27 januari 2018 van 15.00 tot 20.00 uur. TREK live XL is een minifestival waar verschillende bands zullen optreden. Dat betekent gratis toegang tot Flint met live acts op twee podiums. Tijdens de open dag is het restaurant geopend en kunt u genieten van heerlijke gerechten van de smoker.

U kunt voor € 13,95 een foodticket kopen.
Het restaurant is geopend van 15.00 tot 20.00 uur.

It was 50 years ago today (15.15 – 16.16 uur)

Begin juni 2017 was Sgt. Pepper’s Lonely Heartsclub Band van The Beatles vijftig jaar oud. Om dat te vieren kwam een samengeraapte groep muzikanten optreden op Lepeltje Lepeltje. De groep deelt een grote liefde voor dit album en het doel was niet om het album vlekkeloos na te spelen, maar wel heel veel plezier te hebben aan het uitvoeren van het geheel. Het ensemble heeft vijf keer kunnen oefenen, en nooit compleet, maar het plezier spatte van het podium af. 27 januari gaan ze weer, met de mensen van de groep die dan kunnen, maar dan in FLINT!


It was 50 years ago, bij een eerder optreden tijdens Lepeltje Lepeltje

Three Little Clouds (16.30 – 17.30 uur)

Three Little Clouds is dé hotste band van Midden-Nederland. Het trio, inmiddels live uitgebreid tot een zevental, verovert in rap tempo de harten van opstandige tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders. Het enthousiasme, het onderlinge broederschap én hun talent maakt Three Little Clouds tot een ongekend aanstekelijke band. De band bestaat uit Joèl Soedito, Marijn de Zwart, Tobias de Zwart, Bram Ravenhorst, Roger Makizodila, Aron van Keulen en Bettina Eleanor.

Laura Sjin (17.45 – 18.45 uur)

Laura Sjin zal samen met band optreden tijdens TREK Live XL. Tijdens haar solo wandeling over het magische pad van de muziekwereld, mocht ze al op de speelplaats van 3fm bij Giel een liedje komen spelen en mee met de Herman Brood Academie on tour samen met vier stoere jongens, onder wiens begeleiding de muziek nog meer op kon stijgen.

Emma Lou (19.00 – 20.00 uur)

Ook Emma Lou treedt op tijdens TREK Live XL. Ze is de laatste artiest die deze dag zal optreden. Vanaf 19.00 uur speelt Emma Lou een intiem liedjesprogramma in de foyer. Emma Lou windt nergens doekjes om. Haar liedjes zijn dan ook goudeerlijk en recht uit het hart. Met haar herkenbare teksten wil ze je raken en vermaken. Van rustige luisterliedjes tot uptempo popsongs met een flinke dosis humor.

Tussen de live optredens door verzorgt DJ Maxxerati de muziek.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.