Win vrijkaartjes voor concert Simon Feenstra en Krystl

Singer songwriter Simon Feenstra en zangeres Krystl treden zondagmiddag op in de kapel van de Mannenzaal. Het concert is bijna uitverkocht, maar Eempodium stelt vrijkaartjes beschikbaar. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan uiterlijk vrijdag een mailtje naar info@eempodium.com. De winnaars ontvangen zaterdag bericht.

Het optreden maakt onderdeel uit van de concertserie ´Kom dan bij mij´.  Elke eerste zondag van de maand ontvang Simon Feenstra een andere gast. Er worden eigen nummers en covers gespeeld, zonder versterking. De eeuwenoude kapel met zijn unieke akoestiek draagt bij aan de intieme setting.  Voor artiesten en publiek een bijzondere ervaring.

Simon Feenstra zingt jazz, pop en easylistening muziek in de stijl van Frank Sinatra en Michael Bublé. In 2013 kwam zijn eerste cd uit: ´Speak out!´De titelsong wordt over de hele wereld gebruikt als strijdlied tegen discriminatie en homohaat.

 

Krystl brak door in 2010 met haar single ‘Golden Days’, waarna in 2011 haar eerste album ‘Rolling’ uitkwam. Dit debuut bleef niet onopgemerkt: ze mocht meteen een Edison en een 3FM Award ophalen.  Haar 2e album ‘Undefeatable’ (2013) met bespiegelingen over de emotionele achtbaan waarin Krystl terecht kwam na haar succes, werd eveneens uitstekend ontvangen.

 

Na twee eigen clubtours en optredens op grote festivals, zocht Krystl in 2015 met haar theatertour ‘Krystl in het Klein’ de intimiteit. Centraal thema van de theatertour: wordt het niet tijd opnieuw naar ons zelf en naar de wereld te kijken?

Hieronder haar versie van ´Let it be´:

 

Het concert van Simon Feenstra en Krystl begint zondagmiddag om 14.00 uur.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.