Uitgaanstips Golfbreker Radio

image

In het tweewekelijkse radioprogramma Golfbreker Actueel van zaterdag 7 maart (van 09.00 tot 11.00 uur op Golfbreker Radio) passeert een aantal uitgaanstips voor het komende weekend de revue. Het programma wordt gepresenteerd door Roelof Meijer en Erik van Venetië. Zij lezen de tips vlak voor 11.00 uur voor. Hieronder het overzicht. De programmering staat zaterdag de hele dag in het teken van zestig jaar Golfbreker Radio. Burgemeester Lucas Bolsius opent het programma om 09.00 uur. Ivo de Wijs wordt om 10.30 uur geïnterviewd en om 17.00 uur vindt een gesprek plaats met wethouder Pim van den Berg.

Het leven leek zo simpel, dacht cabaretier Johan Goossens. Totdat zijn vrouw het huis uit ging en hij geen les meer wilde geven aan lastige pubers. De vragen van het leven, dus. Johan Goossens geeft vanavond een try out van zijn show DAGLICHT. Om 20 uur in de theater De Tuin in Leusden.

Toneel door Diederik van Vleuten. Vanavond om 20.15 uur in De Flint. Zijn voorstelling heet ‘Daar werd wat groots verricht’.

Singer songwriter Ntjam Rosie speelt jazz, soul en gospel. Vanavond in De Kelder in Amersfoort, om 20.30 uur.

Vanavond laat de Saturday Night Special: de Leidse funk- en soulband The George. In Café Miles op de Hof, vanaf 23.00 uur.

Het lichaam staat centraal in een programma van de Amersfoortse Meijke van Herwijnen. Ze is zangeres, leefstijlcoach en voedingswetenschapper. Haar muziekprogramma heet ‘Lijflied’. Vandaag twee keer in De Lieve Vrouw, om 14.30 uur en om 20.30 uur.

Soul en discoliefhebbers gaan vanavond Naar Zandfoort aan de Eem. Dan is de laatste aflevering van Soul Heaven, met de coverband Xite. Om 21.30 uur.

De 22-jarige trombonist Jeffrey Kant speelt vanavond met De Orkestvereniging Amersfoort. Een concertino voor trombone van de componist Ferdinand David. Vanavond in de Sint Franciscus Xaveriuskerk in Amersfoort. Het concert begint om 20.00 uur. 2015-03-07T20:00:00+01:00

Een concert door Het Amersfoortse orkest Wilskracht. Vanavond om 20 uur in De Nieuwe Stad, ook bekend als de oude Prodentfariek. Om 20 uur. Met bijzondere ontmoetingen tussen instrumenten, muzikanten en muziekstijlen.

Improvisatietheater door Theatersportvereniging Bruin Tapijt. Ze spelen een Weerwolvenvoorstelling. Maar niemand weet wat er staat te gebeuren. De voorstelling ontstaat ter plekke. Vanavond om 20 uur op de Inspiratieboot, die ligt op de Eem, Kleine koppel 7.

 

Zondag

Vijf zussen die omgaan met tegenslag. Dat is het thema van de film ‘Brozer’. Zondagmiddag om 15.30 uur in theater de Tuin in Leuisden

Een eerbetoon aan de blues door het Internationale Danstheater. Crazy Blues heet hun dansprogramma, begeleid door zangeres en actrice Joy Wielkens. zangeres en actrice Joy Wielkens Zondagavond in de Flint, om 20.15 uur.

Zondag is het Internationale Vrouwendag. In theater De Lieve Vrouw een literair concert onder de titel ‘Dansen op een glazen plafond’. Om 16.00 uur. Met Corrie van Binsbergen, Anne Vegter, Esther Gerritsen en Sanne Wallis de Vries.

Een cd-presentatie. Het trio van jazz pianist Wolfgang Maiwald. De cd heet The Silent Ones. Zondagmiddag, 15.00 uur in café Miles aan de Hof in Amersfoort.

En dan een plein verderop in de Amersfoortse binnenstad: aan de Groenmarkt ligt café ‘t Nonnetje. Daar spelen zondag Martijn en de Mojo Session, om 16.00 uur.

Muziek van Johannes Brahms: zwaar op de hand? Nee hoor. Zondagmiddag speelt een Amersfoorts-Russisch pianokwartet opzwepende Hongaarse dansen. Het Champagne Concert heet ‘Bruisend Brahms’. Zondag om 15.00 uur in de Johanneskerk aan de Westsingel in Amersfoort.

Het koor ‘Toonkunst Plus’ zingt zondag in de kerk De Bron aan het Vogelplein in Amersfoort, Met koorwerken van de Edgar Elgar. OM 15.00 uur.

Lodewijk van der Linden speelt piano in Party Pianos. Hij speelt wat de gasten willen horen. Zondagmiddag 15.30 uur in Grand Cafe ‘t Filmhuys aan de Groenmarkt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.