Uitgaanstips Golfbreker Radio

In het programma Golfbreker Actueel (9.00-11.00 uur) van Golfbreker Radio worden zaterdag 30 mei rond 10.45 uur de uitgaanstips voor het weekend voorgelezen. Het programma wordt gepresenteerd door Erik van Venetië en Roelof Meijer.

image

Een lezing over Piet Mondriaan door architect Andrea Maddalena. Zaterdagmiddag om 14.30 in de bibliotheek in het Eemhuis.

De Dood en het Meisje is een psychologisch thriller in hetbtheater, over recht en onrecht, schuld en onschuld. Trojka Toneel speelt het stuk: vanavond in Tejaterthuis in de Nieuwstraat in Amersfoort, om zaterdagavond, 20.30 uur.

Improvisaties op trouwerijen. Toneelgroep ‘Voorheen met Matthijs’ speelt ‘Huwelijksimprovisaties’. Zaterdag avond om 20.30 uur in de Sint Rochuskapel, in het Amersfoortse Hofje De Armen de Poth.

Bewoners van de Albert Cuijpstraat in het Vermeerkwartier stallen vandaag hun spullen uit op hun stoep. Op de Albert Cuijpmarkt van Amersfoort. Zaterdag tot 14.00 uur.

De mannen van Percossa kunnen meer dan alleen percussie spelen. Muziek en theater in hun programma ‘The Real Deal’. In de Flint, zaterdagavond om 20.15 uur.

Rauwe snapshots van de straatcultuur van Manhattan en naakte jongeren in de weerbarstige natuur. Vanaf zaterdag in Kunsthal KAdE in het Eemhuis in Amersfoort: tentoonstelling van de Amerikaanse fotograaf Ryan McGinley.

Zaterdagmiddag staat winkelcentrum de Hamershof in Leusden in het teken van eten en drinken. In tenten promoten de winkels daar hun lekkerste producten. In de Hamershof, van 13.00 tot 18.00 uur.

De beste cursisten van Scholen in de Kunst treden dit weekend op met musical- en theatervoorstellingen. Het ‘Scholen in de Kunst Theaterfestival’ is zaterdag de hele middag in het Icoon Theater, aan het Leeghwater in Amersfoort.

Kunst glas of Kitsch glas? Dat is de vraag in de lezing van glas-expert Kitty Laméris. Zij is expert in het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch. En zondagochtend vertelt ze over haar bijzondere ontdekkingen tijdens Tussen Kunst en Kitsch. Zondagochtend om 10.30 uur in museum Flehite in Amersfoort.

The Robert Housefield Blues Fusion. Met muziek van Albert Collins, Buddy Guy, BB King en met fusion stukken. Zondagmiddag op de Hof in Amersfoort, om 16.00 uur in café Miles.

Schrijf je liedjes en zing je die ook zelf? De nieuwe, beginnende talenten treden zondag op in Leusden, op de Singer Songwriter Afternoon. Met optredens van  l‘Unique, Robbert Meijer, Anna Fernhout, Sven Wolffers en The Mockingbirds. Zondag om 14.00 uur in Jongerencentrum De IJsbreker in Leusden.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *