Toon van Mil neemt videoclip op in Café De Noot

Op zaterdag 10 januari 2015 nam de Amersfoortse singer/songwriter Toon van Mil zijn nieuwe videoclip “Niet verder dan tot hier” op in het bekende muziekcafé De Noot in Hoogland. Het nummer is geproduceerd door de Nederlandse producer Evert Abbing, die o.a. werkte met Marco Borsato, Gordon, Van Dik Hout, Lois Lane en anderen. Toon van Mil nam drie nummers met hem op. Hij hoopt met zijn nieuwe single meer nationale bekendheid te krijgen. Plugger Roelie van Lingen gaat de komende twee singles promoten bij de diverse radiostations, dus misschien is Van Mil binnenkort wel op de landelijke radiozenders te horen.

Foto: Walter Goyen

Foto: Walter Goyen

Van Mil scheef zelf de muziek en tekst voor zijn nieuwe single. Vooral voor dit nummer putte hij uit zijn eigen levenservaring. “Niet verder dan tot hier” vertelt op humoristische wijze hoe hij op een maandagochtend als vertegenwoordiger in de achteruitkijkspiegel keek en zich afvroeg: “Hoe ben ik hier in Godsnaam terechtgekomen?” Hij draaide vervolgens ter plekke zijn auto om, terug naar zijn werkgever en nam ontslag, om weer het leven te leiden dat hij altijd al wilde: met veel muziek, plezier, dromen, feesten, liefde en kinderen. Een moedige stap waarover veel mensen alleen maar durven te fantaseren. Nu vormde het de inspiratie voor een prikkelende songtekst.

Foto: Walter Goyen

Foto: Walter Goyen

Binnenkort is de nieuwe single dus misschien wel te horen op de nationale radio? Aan het enthousiasme van Toon van Mil en de vele vrienden en bekenden zal het niet liggen. Hij kreeg bij het maken van de videoclip o.a. hulp van zijn goede vrienden Theo van Marsbergen (bas) en Marcel Gunsing (drums), en de jonge Dana aan de toetsen. Henk Hak van Café De Noot stelde zijn ruimte beschikbaar voor het maken van de clip.

In februari wordt de video gelanceerd en treedt hij op tijdens Altersonic, het parallelevenement van Eurosonic/Noorderslag.

Foto: Walter Goyen

Foto: Walter Goyen

Wie Toon van Mil wil volgen, kan meer informatie vinden op zijn site www.toonvanmil.nl Zijn video zal worden gelanceerd op zijn YouTube-kanaal www.youtube.com/user/ToonvanMil

Voor meer foto´s:
www.facebook.com/media/set/?set=a.764617046953157.1073742026.100002146071698&type=1&l=1bb849ba78

Twee oudere opnamen van Toon van Mil:

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *