Theater in De Flint, meer voor mannen

Naar het theater gaan niet voor mannen? Onzin vindt theater De Flint in Amersfoort Het nieuwe theaterseizoen in de Flint staat juist boordevol met voorstellingen voor mannen. Zo staan volgend jaar onder meer het trio Brokstukken, Pink Project en Pater Moeskroen op de planken.

 

Brokstukken

De drie heren van Brokstukken waren op de Vriendenavond al een groot succes. Hun vierde show ‘Heavy Balls’ zit weer vol met pretentieloze, maar doordachte humor. De mannen beheersen alle facetten van cabaret. Te zien op 20 februari 2015.

 Jakop Ahlblom brengt ‘HORROR’, een spannend en meeslepend theaterspektakel. Beeldend en zonder tekst is deze voorstelling een ode aan het horrorgenre. Alle klassieke gruwelbeelden komen voorbij: mensen worden aan deuren genageld, ogen puilen uit en gezichten blazen zich op tot monsterlijke proporties. Te zien op 24 februari 2015.

Al jaren overtuigen de muzikanten van Pink Project met hun ijzersterkte uitvoeringen van de beste nummers van Pink Floyd. ‘The Wall Essentials & More!’ wordt dan ook een groots muzikaal spektakel. Te zien op 20 maart 2015.

In de nieuwe show ‘Vagebond’ zwerven de muzikanten van Pater Moeskroen langs de paden van liefde, dromen, afscheid en succes. Ze komen niet alleen, de vijf heren nemen maar liefst zestig instrumenten mee! Pater Moeskroen is met afstand de vrolijkste folkband van Nederland te noemen. Te zien op 11 april 2015.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.