Sint-Jorispenning voor ‘regioboegbeeld’ Harold Warmelink

Tijdens het jubileumfeest van het veertigjarige theater Flint heeft directeur Harold Warmelink de Sint-Jorispenning van de stad Amersfoort ontvangen. Burgemeester Lucas Bolsius roemde zijn grote verdiensten voor het Amersfoortse theater en noemde hem een boegbeeld voor de regio.

Harold Warmelink krijgt de Jorispenning opgespeld door burgemeester Lucas Bolsius. Foto: Peter Putters, www.denozem.com

Harold Warmelink werd in 2011 directeur van Flint. Hij voerde een aantal belangrijke veranderingen in Flint door en slaagde erin om bedrijven, culturele organisaties en festivals aan Flint te verbinden. In 2014 vond er onder zijn leiding een grootscheepse verbouwing plaats.

Ambassadeur

Bolsius: ,,Harold Warmelink is een belangrijk ambassadeur en boegbeeld voor de regio Amersfoort. Het gastheerschap zit hem in het bloed. Hij heeft laten zien dat sociaal ondernemen prima kan samengaan met economische, commerciële en/of ondernemersbelangen.”

Al jarenlang is Warmelink op verschillende manieren en op meerdere terreinen maatschappelijk actief. Hij richtte onder meer stichting B-Art, stichting Gastvrij, stichting Met het Oog op Amersfoort en Theater Locaties Nederland op. Daarnaast was hij lid van de Economic Board Utrecht, stichting Citymarketing Regio Amersfoort en is hij secretaris van het Festival Dias Latinos.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.