Sanne Groefsema en De Koorts in Observant

Maandelijks treden beginnende singer songwriters uit Amersfoort en de rest van het land op in stadscafé de Observant. Op woensdagavond 7 mei is het de beurt aan Sanne Groefsema en de band De Koorts. De aanvang is 20:30 uur en de toegang gratis.

Sanne Groefsema

Sanne Groefsema

Sanne Groefsema laat zien dat ze niet vies is van een vleugje girlpower. Haar muziek, geïnspireerd door o.a Banks, Etta Bond, en Sade, combineert het beste uit de R&B, soul en elektronische muziek. SAN schrijft haar eigen songs en zet een dynamische show neer, gevuld met mooie harmonieën. “Mijn moeder en oma hebben mij van jongs af aan geleerd dat je als vrouw sterk en onafhankelijk moet zijn. Hun ideeën hebben mij gemaakt tot wie ik ben geworden. Een vrouw mag trots zijn op wat ze in huis heeft.”

De Koorts is een Nederlandstalige band uit Amersfoort met vaak stevige rocknummers. Dat deze zich ook prima laten omvormen tot akoestische liedjes bewees de band al tijdens Struinen in de Tuinen en Blokfest. Over dit laatste optreden, in een piepkleine, zeer gehorige caravan, schreef 3voor12 Utrecht: “En wat doe je (…) als je in de akoestische caravan geprogrammeerd staat en overrompeld wordt door de keiharde bass die van een ander podium dwars door je caravan heen blaast? Dan bouw je er gewoon je muziek op en zet je een supergaaf akoestisch dancenummer neer waar Triggerfinger nog een puntje aan kan zuigen.” De Koorts bestaat uit Joost Steltenpool (zang en gitaar), Michiel van de Weerd (zang en gitaar), Peter Veldt (bas) en Adam Hofland (drums).

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.