Nico Brons nog een week te zien in De Lieve Vrouw

Momenteel hangt er een iPhone Art expositie in theater De Lieve Vrouw van fotograaf/kunstenaar Nico Brons. De expositie is tot 24 februari 2014 te bezichtigen.

De expositie bestaat uit twaalf portretfoto’s gemaakt en bewerkt alleen met behulp van een iPhone. Het werk is abstract en soms surrealistisch van aard.
Het fantastische printwerk is gedaan door www.iced-image.com. De prints bestaan uit een 4mm dibond onderlaag en daaroverheen een epoxylaag.
De bovenlaag lijkt wel uit glas te bestaan en doen de kleuren en details erg goed naar voren komen.

De reacties tot nu toe zijn erg goed. Het publiek vindt het een erg mooie en interessante expo. Het is anders en heeft een heel eigen signatuur.
Er is ook een boek verschenen met dit werk en daarbij zijn gedichten gemaakt door voormalig stadsdichter Arjen van der Linden. Daarna is er ook nog livemuziek aan toegevoegd en is er een complete theater productie ontstaan. Afgelopen 26 januari is de voorstelling in Theater Onze Lieve Vrouw geweest en de reacties waren volgens Brons supergoed.

Nico Brons is in december 2013 afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam en is al een wat langere tijd professioneel fotograaf. Alle werken zijn te koop en aan te vragen via info@nicobrons.nl. De werken zijn in gelimiteerde oplagen van acht stuks met genummerd  certificaat van echtheid.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.