Live radioprogramma promoot Amersfoortse bands

Vanuit Studio-FCG van Bernard van Gellekom aan de Soesterweg 452 wordt vanaf donderdagavond 13 september en in samenwerking met radio Golfbreker maandelijks een live-radioprogramma uitgezonden waarin een Amersfoortse muzikant of band centraal staat. De live uitzendingen zijn te volgen via het kanaal van de Golfbreker (FM 87,5 MHz en kabel Ziggo 918).

Het live programma vanuit Studio0FCG begint donderdag om 20.00 uur. Van Gellekom: “Op deze avond ontvangen we The Sheila Fearn in ‘De Huiskamer’. Gedurende het eerste uur van de uitzending worden de vier heren van deze Amersfoortse indie-rock en Americana band geïnterviewd door Roelof Meijer van radio Golfbreker. Het gaat dan om muziek die ze geïnspireerd heeft tot wat ze nu zelf maken, de keuze voor hun instrument of bijvoorbeeld met welke artiest ze een levenslange bond hebben.” Sheila Fearn wordt gevormd door de zangers/gitaristen Lubbertus Brugge en Alex Laagland, met Chris Boudewijn op bas en Dik Folmer op drums. Lubbertus Brugge die ook actief is als dj onder de naam DJ Lub.

“Na het uurtje platen draaien en interviewen gaan de heren lekker zelf aan de bak in ‘Het Pomphok’, ” Volgens Bernard van Gellekom krijgt de avond een echte kroegsfeer, met een biertje, een kaasstengeltje en ‘wat gewauwel op de achtergrond’. “De avond wordt in zijn geheel opgenomen en ook live uitgezonden via ons YouTube kanaal. Zo krijg je een podcast, mini-docu. Die kan de band of artiest mooi als promo gebruiken!” Tijdens het laatste half uurtje van het programma wordt muziek gedraaid van lokale bands en artiesten.

“Ik verwacht een toffe sfeer”, zegt Van Gellekom. “En natuurlijk is iedere band of artiest welkom voor een volgende editie. Breng je binnenkort een cd of ep uit, of heb je een optreden? Meld het ons en wij kijken of er een avond in te plannen is vanuit ‘De Huiskamer’ en ‘Het Pomphok’ aan de Soesterweg 452!”

Check de events op het FB platform: https://www.facebook.com/StudioFCG/

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.