Laatste dag Blueprint/ Blauwdruk

De tentoonstelling Blueprint/ Blauwdruk is vandaag, zondag 23 maart voor het laatst te zien in de Amersfoortse kunsthal KAdE.

Op de begane grond is werk te zien van 45 internationale kunstenaars en architecten. Op de eerste en tweede verdieping is een presentatie te zien van 20 jonge kunstenaars die een binding hebben met Amersfoort.  

Het is tevens het laatste weekend dat Kunsthal KAdE open is op de huidige locatie. Vanaf zaterdag 3 mei is de tentoonstelling ‘Vensters‘, samengesteld door Marc Mulders te zien op de nieuwe locatie, het Eemhuis aan het Eemplein in Amersfoort.

Zaaloverzicht begane grond. Foto: Ep de Ruiter

De tentoonstelling Blueprint/ Blauwdruk bestaat uit twee delen. Op de begane grond van de kunsthal zijn circa 40 ‘blueprints’ te zien, een project van kunstenaar Sebastiaan Bremer in samenwerking met architectenbureau SO – IL (Solid Objectives, Florian Idenburg en Jing Liu). Op de eerste en tweede verdieping is een presentatie te zien van ongeveer twintig jonge kunstenaars met Amersfoortse binding. Deze kunstenaars tonen ieder een werk vertrekkend vanuit het idee van de ‘blauwdruk’. Waar veel van de kunstenaars en architecten in de selectie van Sebastiaan Bremer en SO – IL volwaardige, volwassen oeuvres hebben, staan de jonge Amersfoortse kunstenaars aan het begin van hun carrière.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.