´Laat je verrassen in Podium De Kelder´

De aanwezigen vrijdagavond in Podium De Kelder werden getrakteerd op een fijn avondje live muziek. Het Amersfoortse poppodium was redelijk gevuld, maar het mocht wel wat drukker in deze zware tijden voor onder meer cultureel Amersfoort.

Vanaf 20.30 uur raakt de zaal, begeleid door een fijne sound van de dienstdoende dj, aardig gevuld. Een half uurtje later start Eline Mann, een 19-jarige energieke expressieve zangeres in haar eentje en zichzelf begeleidend op gitaar of ‘loopapparaat’ met een viertal prachtige liedjes. Hou deze dame in de gaten!

 

[slideshow_deploy id=’7569′]

 

Vervolgens is het de beurt aan  The Cool Quest uit Zwolle met hun Funkin’ Badass & The Lost Ludes-tour. Met een eigenzinnige mix van soulvolle jazz en funky hiphop maken de vier heren en dame er een feestje van. Het gezelschap dat nog niet zo lang aan de weg timmert maar wel door Radio 6 bekroond is tot Soul & Jazz Talent heeft ijzersterke live-reputatie en dat weten ze over te brengen op het publiek.

Er wordt volop geswingd door jong en oud. Vooraan meen ik zelfs een man, ik schat 70+, helemaal uit z’n dak te zien gaan. Heerlijk!

Uw verslaggever is niet zo van de hiphop maar in combinatie met de jazz- en soulinvloeden en misschien wel het meest de enthousiaste performance was het een geslaagde avond. Mijn visie is dan ook “laat je verrassen en ontdek mooie dingen”.

Meer foto’s staan op mijn website.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *