Kampvuursessie met mooie liedjes van Toon van Mil

Toon van Mil was zaterdagavond te gast op natuur- en cultuurwerkplaats Nieuwe Erven aan de Heiligenbergerweg 144 in Amersfoort en verzorgde er een kampvuursessie met mooie, warme Nederlandstalige liedjes. Fotograaf Cees de Vries was erbij en genoot in de huiskamerachtige entourage bij het kampvuur  van de mooie liedjes van Van Mil en enkele anderen die van het open podium gebruikmaakten. De vries maakte van de optredens een impressie.

[slideshow_deploy id=’8321′]

Toon van Mil is een Nederlandstalige zanger (‘zingert’), liedjesschrijver en theatermaker uit Amersfoort. Opgegroeid in een muzikaal nest maakt ook hij inmiddels al jaren muziek. Met omwegen van heavy metall-, fusion-, tot bruiloftsbandjes heeft hij uiteindelijk zijn hart verpand aan de akoestische gitaar en maakt nu zijn eigen muziek. Tijdens de onlangs gehouden avond van het songwritersgilde in Theater De Lieve Vrouw kwam hij met zijn nummers al goed tot zijn recht, zaterdag was het podium van de Nieuwe Erven helemaal voor hem…

Uiteraard bracht hij tijdens de kampvuursessie zijn nieuwe single ten gehore, Annemarie, waarmee hij de hitlijsten hoopt te bestormen. Wie hem opnieuw in een bijzondere setting in Amersfoort wil zien, kan dat tijdens het festival Struinen in de  Tuinen op zondag 21 juni. Van Mil treedt dan enkele keren op in De Tolliusstraat.

Meer informatie over de veelzijdige Amersfoorter en de op stapel staande optredens is te vinden op zijn website. Meer informatie over de kampvuursessies op de Nieuwe Erven is te vinden via deze link.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *