Kaartverkoop openingsfeest De Flint gestart

Het restaurant, de entrees en foyers van Theater de Flint krijgen deze zomer een volledige metamorfose. Met een groot openingsfeest wordt de vernieuwde Flint op zaterdag 27 september geopend. De online kaartverkoop is in mei van start gegaan.

In de Rabobank Theaterzaal begint de avond met een bijzondere voorstelling van het internationale gezelschap Gandini Juggling. In de spectaculaire voorstelling ‘Smashed’ laten de jongleurs werkelijk alles door de lucht vliegen: van kilo’s appels tot complete theeserviezen. Na afloop van de voorstelling gaat het feest verder in de vernieuwde Flint.

Op de foyers kan er gelachen worden bij het comedycafé en gedanst worden op livemuziek. De hapjes en een welkomstdrankje zijn bij de prijs inbegrepen en bieden meteen de mogelijk om kennis te maken met Trek, theaterkeuken en café.

Gandini Juggling

Gandini Juggling

Kaarten
Kaarten voor het openingsfeest op 27 september kunt u tijdens de voorverkoop 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch reserveren en aan de kassa kaarten kopen voor seizoen 2014 – 2015 is mogelijk vanaf 1 september 2014.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.