Kaalstaart groeit uit tot volwaardig festival

Afgelopen weekend vond voor de tweede keer Kaalstaart plaats. Vorig jaar kende het festival een wat aarzelend begin, op een paar locaties. Deze keer was het hele Eemhavengebied betrokken, vanaf het voormalige Kade tot en met de Spullenmannen en inclusief een aantal ruimtes in de Nieuwe Stad. Het bewees dat Kaalstaart steeds meer uitgroeit tot een volwaardig festival.

Kaalstaart richt zich op beta-kunst en nieuwe ambachten. Kunst, techniek en wetenschap ontmoetten elkaar langs de Eem en vermaakten en verwonderden een behoorlijk aantal bezoekers. Kinderen vonden het geweldig om actief mee te doen en alles uit te proberen.

De charme van Kaalstaart zit zeker in de informele, wat rommelige opzet. Het nadeel daarvan is dat bezoekers soms wel erg aan hun lot worden overgelaten. Iets meer informatie op de locaties zou de toegankelijkheid ten goede komen.

Fotograaf Cees Wouda was ook van de partij. Hieronder enkele van zijn foto’s. Een uitgebreidere fotoreportage vindt u op www.ceeswoudafotografie.nl

Foto: Cees Wouda

Foto: Cees Wouda

Foto: Cees Wouda

Foto: Cees Wouda

Foto: Cees Wouda

Foto: Cees Wouda

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.