Jett Rebel predikt liefde in De Kelder

Onder zijn echte naam Jelte Tuinstra trad de inmiddels 23-jarige Jett Rebel nog niet zoveel edities geleden op tijdens Gluren bij de Buren in Amersfoort. Inmiddels lijkt dat een decennium geleden, is hij landelijk doorgebroken en is hij kleine podia ruimschoots overstegen.

Tekst en foto´s Henry Krul

In de zomer van 2014 speelde Rebel op meer dan zestig festivals en niet de minste. Hij speelde onder meer in juni op de eerste editie  van Amersfoort Thuis festival en op het popfestival Lowlands. En dan was ie afgelopen zaterdag ‘ineens’ tijdens zijn uitverkochte Tour d’Amour in Poppodium De Kelder, terug in Amersfoort. Maanden van te voren was er geen kaartje meer verkrijgbaar.

En zij die er zaterdagavond bij waren kregen gelijk.  Een geweldige energieke show van 3 uur en 14 minuten werd voorgeschoteld. Jett was blij weer eens in Amersfoort en zeker in De Kelder te zijn. Goede en warme herinneringen koesterde hij.

En wij, wij aanwezigen hadden misschien vermoeide benen van het lange staan maar het was zó de moeite waard! Om niet te vergeten.

 

[slideshow_deploy id=’6529′]

 

Meer foto´s op www.flickr.com/photos/henrykrul

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *