“Isabelle Amé pakt je in met haar stem en vrolijke performance”

Een keer per maand treden beginnende singer songwriters op in het Amersfoortse Stadscafé de Observant. Op woensdag 26 maart treden Isabelle Amé en A Name For The Moon op. De aanvang is 20.30 uur en de toegang gratis.

Je zou Isabelle als een verlegen meisje kunnen inschatten, maar totaal onverwacht pakt ze je in met haar stem en vrolijke performance. Keer op keer weet zij met haar lach en muziek een ontzettend gezellig feest te bouwen. Isabelle Amé brengt de moderne versie van mainstream folkpop met als grootste inspiratiebronnen: Ierland, country en piraten. Vorig jaar studeerde zij af aan de Rockacademie in Tilburg en was zij de vaste support act van Guus Meeuwis.

Isabelle Amé  Foto: Lotts

Isabelle Amé
Foto: Lotts

Muziek is magisch, vindt A Name For The Moon. Daarom neemt hun muziek je mee naar een droomwereld van toegankelijke, dynamische en – een tikkeltje – zweverige muziek. De bandleden leerden elkaar kennen op de Rockacademie. De eerste keer dat ze met elkaar de oefenruimte in gingen, voelde het meteen goed. Er was chemie. Vanaf dat moment begon ook een hechte vriendschap tussen de bandleden en zijn ze niet meer gestopt met samen muziek maken.

Ze willen het publiek raken, verhalen vertellen en ervoor zorgen dat de mensen voor we ze spelen een bijzondere ervaring beleven, eentje om niet zo maar weer vergeten. De stem van frontvrouw Marleen speelt hier een grote rol in en is zeer bepalend voor de sound van de band. Deze zorgt voor het fluwelen randje aan hun muziek.

Amersfoortse singer songwriters die bij een volgende editie mee willen doen kunnen zich aanmelden op deze avond.

Stadscafé de Observant zit aan het Stadhuisplein 7 in Amersfoort.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.