Flint belooft nieuwe theaterervaring met yoga, muziek en dans

Yogi en gitarist Jan Kuiper, onder meer bekend van The Five Great Guitars, zorgt op zaterdag 15 maart voor een compleet nieuwe theaterervaring in De Flint. Dat althans belooft het Amersfoortse theater in een persbericht.  ,,Yoga, muziek en meditatie worden voor het eerst in een unieke driedelige vorm naar het theater gebracht.”

De ‘Yoga, Music & Dance Experience’ is anders dan andere voorstellingen in De Flint. ,,Bezoekers beleven een heel nieuwe theaterervaring met onder andere yoga, dans en Indiase percussie en zang. Ze maken kennis met hun diepste zelf en leren hoe ze hun dromen en plannen kunnen concretiseren.”

De man achter de ‘Yoga, Music & Dance Experience’ is Jan Kuiper. De afgelopen veertig jaar heeft hij de wereld rondgereisd als jazzgitarist. Improvisatie in het hier en nu is zijn belangrijkste onderdeel van zijn muziek. Ieder jaar geeft hij yoga op het strand tijdens het Oerol Festival op Terschelling.

De ‘Yoga, Music & Dance Experience’ begint ‘s middags om 14.00 uur met een seminar van Jan Kuiper met de titel ‘Zuiver Leven’ en om 16.00 uur een workshop hatha yoga. Om 20.30 uur begint de avondvoorstelling met medewerking van twee ZEN-monniken. In het middagprogramma kijken de deelnemers vooral bij zichzelf naar binnen, tijdens de voorstelling wordt het leven gevierd met yoga, muziek en dans.

Meer informatie op www.deflint.nl

20140315 Yoga, Music & Dance Experience (rechtenvrij)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.