Expositie Fotokring Eemland en fotogroep deeez!

In ICOON in de Amersfoortse nieuwbouwwijk Vathorst is zaterdagmiddag de expositie geopend van fotogroep deeez! en de mentoraatgroep van Fotokring Eemland. De tentoonstelling wordt gehouden in het kader van 033Fotostad en toont een dwarsdoorsnede van de Amersfoortse amateurfotografie.

Foto: Rob Renshoff

Foto: Rob Renshoff

In het najaar van 2013 zijn 11 leden van de al meer dan 75 jaar bestaande Fotokring Eemland begonnen met een mentoraat. Onder begeleiding van een mentor worden zij begeleid bij de ontwikkeling en verdieping van hun persoonlijke oeuvre. De deelnemers leren om op een andere manier naar hun werk te kijken en zo een eigen stijl te ontwikkelen.

Fotogroep deeez! is begonnen als een initiatief van Jan Kees Helms, hij heeft al 15 jaar een passie voor fotografie, die bewust in een kleine groep wordt gedeeld. Het gaat hun vooral om het laten zien van het gevoel, de techniek komt daarna. Op de tentoonstelling hangt een mengsel van vrij werk en werk voor eerdere thema’s.

De deelnemende fotografen van Fotokring Eemland zijn: Anton den Dunnen, Gerda van Ekris, Hans Goudzwaard, Jan Bosch, Kok van der Meij, Marianna Zelichenko, Maurice Timmermans, Riekje Hoffman, Rob Gerritsen, Sandra Blom en Wim Markhorst. Vanuit fotogroep Deeez is werk te zien van Anne Bos, Riekje Hoffman, Frank van den Hout, Rob Renshoff en Hennie van Vliet.

De tentoonstelling is tot en met  27 juni te bekijken in ICOON Vathorst, Leeghwater 1 – 3.

 

architectuur foto Sandra Blom

Foto: Sandra Blom

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.