´Een reünie van een geweldige band´

BIGGER THAN EVER!!! Snatchin’ Jenny was afgelopen zaterdag terug op de planken van Podium De Kelder. Ooit, pakweg 8 jaar geleden, sloten ze het ondergrondse pand aan het Onze Lieve Vrouwekerkhof en openden ze het huidige podium. In de afsluitmaand van de oude Kelder kwamen ze nog één keer ‘afsluiten’ met een geweldig reünie optreden.

Het is al weer 7 jaar geleden dat deze heren voor het laatst samen op het podium stonden. Snatchin’ Jenny won Het Geheim van Utrecht, The Global Battle of the bands Netherlands, heel veel onzinnige andere prijzen en speelde een hele waslijst aan shows door het land. Maar vooral waren ze wereldberoemd in Amersfoort!

Zoals hun biografie het verwoordde: “2004 leek wel het jaar van Snatchin’ Jenny” en dat lijkt het nog steeds.

Velen kenden deze band en dat was te merken. Was het tijdens de supportact van Drunk Soda (vorige week nog in de finale van de Kei van Amersfoort) nog betrekkelijk rustig in de zaal….. Lang duurde dat niet want zo rond 21.30 uur was ’t broeiend gezellig. Er heerste een fijne spanning. Voor velen herleefden vroegere tijden toen de ‘strijders’ het podium betraden. Na een rustig begin liep de temperatuur al flink op.

De mannen gingen ervoor EN HOE!!!

Eigenlijk schieten woorden tekort. Een reünie van een geweldige band. Dat moet je meemaken en velen deden dat.

[slideshow_deploy id=’8331′]

In het weekend van 29, 30 mei is er nog één keer groot feest in Podium De Kelder. Toffe bands op vrijdag en dj’s op de zaterdag. Allemaal gratis. Mis dat niet.

Meer foto’s: https://www.flickr.com/photos/henrykrul/sets/72157652968662721

 

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *