´Een relatie. Voor je het weet, heb je er weer één.´

´Zo zijn we niet getrouwd´ heet de nieuwe cabaretvoorstelling van de Amersfoortse cabaretière Margriet Bolding. Donderdag 11 december is de première in De Lieve Vrouw. De avond ervoor is er een try-out te zien. Hiervoor geldt een bijzondere kortingsactie.

Bolding kondigt zelf op haar website de voorstelling als volgt aan: ,,Een relatie. Voor je het weet heb je er weer één. De medemens ligt continu op de loer om een relatie met je aan te gaan. Net getrouwd, net moeder, hup, weer twee relaties erbij. Een keertje naar de drogist, ja hoor: een klantrelatie. En je had ook al werkrelaties, vriendschapsrelaties, familie en andere zinvolle relaties. Met telkens weer andere, soms ongeschreven, regels. Hoog tijd om die eens onder de loep te nemen!”

De teaser:

´Zo zijn we niet getrouwd´ is de derde voorstelling van de Amersfoortse cabaretière. Ze wordt ook in de landelijke pers geroemd om haar eigenzinnige humor en ontroerende liedjes. Hieronder een liedje uit haar nieuwe show:

De cabaretière werkt graag samen met haar publiek. In Viva Depressiva vormde het publiek de Vereniging der Blijmoedigen. En in Laaghangend Fruit werd het publiek massaal ontslagen en vervangen door publiek uit Polen.

Voor de première op 11 december zijn nog tickets beschikbaar. Entree: € 15,00/€ 14,00 (CJP/STUDENT/65+) € 12,50 (DLV PAS).
De try-out op woensdag 10 december kent een bijzondere kortingsactie. Pasgetrouwde stellen (korter dan 3 jaar) krijgen een kaartje gratis (dus kunnen als stel op 1 kaartje naar binnen). Om aan te tonen dat ze bij deze ‘pasgetrouwden’ horen moeten ze een kopie van hun trouwboekje meenemen. De actie geldt niet voor internetverkoop en reeds gekochte kaarten.

Tot slot nog een ontroerend fragment:

Margriet Bolding Foto: Marloes van Dijken

Margriet Bolding
Foto: Marloes van Dijken

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *