Eempodium richt stichting op

Eempodium is vandaag officieel een stichting geworden. Voorzitter Jaap Hengeveld tekende donderdagmiddag de akte van oprichting bij BolscherBrugDeijl Notarissen in Amersfoort. Dat deed hij onder het toeziend oog van notaris Simon Polman.

Voorzitter Jaap Hengeveld ondertekent de Akte van oprichting. Links notaris Simon Polman van BolscherBrugDeijl Notarissen.

Voorzitter Jaap Hengeveld ondertekent de Akte van oprichting. Links notaris Simon Polman van BolscherBrugDeijl Notarissen.

De stichting Eempodium heeft als doel een onafhankelijk podium te bieden aan culturele initiatieven in de regio Amersfoort (Baarn, Bunschoten/Spakenburg, Soest, Woudenberg en Leusden) en aan tekstschrijvers, fotografen en videojournalisten. Daartoe beheert de stichting een website: eempodium.nl. Dit digitale platform omvat onder meer ook een culturele agenda.

Het stichtingsbestuur bestaat naast voorzitter Hengeveld, uit secretaris André van der Velde, penningmeester David Wijma en algemeen bestuurslid Rob Schilling.

De nieuwe organisatie kan volop vrijwilligers gebruiken, laat Hengeveld weten. ,,Wie als cultuurliefhebber een bijdrage wil leveren aan dit regionale culturele platform is van harte welkom. Dan gaat het om bijvoorbeeld tekstschrijvers, bureauredacteuren, fotografen, organisatoren en marketing- en webspecialisten. Maar iedereen die vanuit zijn of haar passie voor cultuur een bijdrage wil leveren aan de organisatie kunnen we hard gebruiken.”

Meer informatie is te verkrijgen via info@eempodium.com

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.