DJ Body, B-Hetty, DJ Sumo, Lady Galore, JOOL en Kiki Boop op GayPride Amersfoort

Het programma voor de twaalfde editie van Gaypride Amersfoort is compleet. Het roze festijn vindt plaats op donderdag 31 juli en gaat vooraf aan de Canal Parade die de zaterdag erna plaatsvindt in Amsterdam. Naast de onderdelen zoals de Rainbow Run, Pink Sing (Groenmarkt), Roze Markt (Lieve Vrouwekerkhof) en de Keiroze botenparade in de grachten blijft het festivalhart ook dit jaar de Hof.

Foto: Nico Brons

Foto: Nico Brons

De avond wordt om 19.30 uur geopend door DJ Body. Zij is een van de vaste Dj’s van Gaycafé Lapart. Dan volgt een optreden van zangeres B-Hetty. Zij beschikt over een warme stem en een breed repertoire. Hits uit de jaren ’70 en ’80, maar ook nummers uit de Top 40 én natuurlijk de Homo Top 100. DJ Sumo W draait aansluitend de meest dansbare platen op het podium wat over de waterput op de Hof wordt gebouwd.

Lady Galore is een van de ambassadeurs van de Amsterdam Gay Pride. Parijs, Berlijn, Tokyo, Madrid, Amsterdam en Antwerpen lagen al aan haar voeten en nu is Amersfoort aan de beurt. Deze avond kan het publiek kennismaken met Lady Galore en haar geweldige outfits, glamoureuze uitstraling en overweldigende aanwezigheid.

JOOL bestaat uit de zingende en dansende zusjes Marie Louise en Joyce Geurtsen. Door hun ervaringen en gedrevenheid vormen zij een enthousiast duo. Ze waren onder andere te bewonderen in het SBS6 programma The Winner is, waar ze winnaar werden in de categorie Familie.

Forever Amsterdam sluit het feest op de Hof af. Met hun opzwepende show met Dj’s, gogo boys en als special guest Kiki Boop blijft het tot middernacht feest op het plein en duurt de afterparty bij Gaycafé Lapart tot in de late uurtjes.

Meer informatie op de website www.gayprideamersfoort.nl.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.