Derde seizoen ‘kom dan bij mij’ van start met Nils Krake

Vocalist Simon Feenstra start aankomende zondag alweer met z’n derde seizoen van de akoestische concertserie ‘Kom dan bij mij’ in de Kapel van de Mannenzaal.

“Het is elke keer weer een feestje om te doen”, aldus Feenstra. “Dit mooie historische monument leent zich uitstekend voor de intieme huiskamersfeer die wij willen creëren met onze concerten. We zingen vrolijke pop- of soulsongs, vaak ook eigen werk, maar ook ontroerende luisterliedjes, die mensen diep in hun hart raken. Mensen kunnen even tot rust komen, even alleen maar genieten van de mooie muziek. De intieme sfeer van de Kapel en de goede akoestiek dragen daar zeker aan bij!”

Bij elk concert in deze serie ontvangt Simon een gast. Dat is deze keer zanger Nils Krake, die het vorig jaar nog ver schopte als een van de kandidaten bij het programma The Voice.

Nils Krake is buiten het podium een bijzonder, bescheiden jongen. De rust zelve. Toch voelt een podium voor hem aan als ‘thuis’. Al tijdens zijn studie aan het Conservatorium toerde hij als achtergrondzanger mee met Do en viel hij af en toe in bij Alain Clark. Niemand in het gezin Krake doet iets met muziek, waardoor hij pas op zijn 19e ontdekte dat hij goed kan zingen. Hij beschikt over een gouden combinatie: de ‘voice’ en ‘bescheiden nuchterheid’ maken hem een uniek talent in de Nederlandse muziekwereld. Zijn muziek doet denken aan James Morrison en Michael Buble. Popmuziek met soul en jazz invloeden.

Locatie: Kapel van de Mannenzaal, Westsingel 47 Tijd:   zondag 2 april 2017, 14.00 – 16.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur Kaarten: € 11,00 en verkrijgbaar via de website www.simonfeenstra.nl of voorafgaand aan het concert aan de zaal.

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.