Carola Aafjes nieuwe directeur Podium De Kelder

Het bestuur van Podium De Kelder heeft in Carola Aafjes een nieuwe ondernemende directeur gevonden. Carola wacht de uitdagende taak om de ambitieuze plannen voor de nieuwe locatie in De Nieuwe Stad te Amersfoort verder uit te werken. Zij zal zich de komende tijd onder meer richten op de ontwikkeling van de nieuwe organisatie, het versterken van het netwerk en de overgang naar de nieuwe locatie.

Carola Aafjes was de afgelopen vijf jaar werkzaam als Hoofd Kunst & Design bij ToBe Cultuurcentrum te Dordrecht. Zij was onder andere verantwoordelijk voor het beleid en programma van Kunst & design, fotografie, Media en Schrijven. Daarvoor heeft zij ruim 10 jaar gewerkt bij een poppodium en als adviseur beeldende (amateur)kunst bij een landelijk sectorinstituut.

Podium De Kelder heeft een nieuwe directeur: Carola Aafjes.

Podium De Kelder heeft een nieuwe directeur: Carola Aafjes.

Aafjes: ,,In de afgelopen jaren bracht mijn werk mij met enige regelmaat naar Amersfoort en iedere keer was ik blij verrast door de prachtige historie en het culturele aanbod. Ik verheug mij op een nadere kennismaking met de stad en zijn bewoners. Ik heb al veel mooie initiatieven en projecten ontdekt, waar ik nader mee kennis wil maken.”
Paul Burger, voorzitter bestuur Podium De Kelder: ,,Wij hadden de luxe dat er een paar heel goede kandidaten hadden gesolliciteerd naar de functie directeur. Wij hebben voor Carola Aafjes gekozen omdat we in haar de creatieve, innovatieve en ondernemende directeur zien die Podium De Kelder nodig heeft. Zij heeft binnen culturele disciplines ervaring met de opbouw van een nieuwe organisatie en het benaderen van nieuw publiek.”

Carola Aafjes neemt komende donderdag het stokje over van interim directeur Dick Te Winkel. Te Winkel blijft aan Podium De Kelder verbonden voor  de begeleiding van het bouwproces op de nieuwe locatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.