Blokfluitconcert in St. Aegtenkapel

Het Bassano Quartet geeft op zondag 23 maart in de St. Aegtenkapel een bijzonder concert op historische gebouwde blokfluiten. Het Quartet bestaat uit Adriana Breukink, Ronald Moelker, Saskia Teunisse and Wolf Meyer. Breukink is eveneens de bouwer van de exclusieve blokfluiten.

Over de hele wereld speelt men met de handgemaakte blokfluiten van Breukink. Sommige fluiten hebben een lengte van bijna drie meter; ’s werelds grootste blokfluiten. Het kwartet geeft de nieuw ontworpen en grensverleggende Eagle blokfluit een prominente rol in dit programma.

Tijdens dit koffieconcert op de zondagochtend worden het middeleeuwse Aquilla Altera, een jazzkwartet van Bob Mintzer en de serene muziek van Arvo Pärt afgewisseld met de mystieke muziek rond Teresa de Ávila.

Kaarten voor het Bassano Quartet kunt u via www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.