Ben Poole laat café De Noot opnieuw knallen

Met dezelfde band als een jaar geleden gaf de Britse bluesgitarist Ben Poole weer een knallend optreden in café De Noot in Hoogland. Het was pas zijn vierde concert van zijn nieuwe tournee, die hem de komende maanden leidt naar Duitsland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en de UK. Dit optreden in Hoogland was zijn eerste concert in Nederland dit jaar, er volgen later nog optredens in Goes en Helmond.

160121 Ben Poole - 01

Al drie jaar achter elkaar treedt Ben Poole in februari op in De Noot, en ook dit jaar was het publiek weer erg enthousiast. Enkele jaren geleden was Poole nog een opvallende act tijdens het Highlands Festival.

160121 Ben Poole - 04

Poole lanceert tijdens deze tour zijn nieuwe cd “Time has come”, met bijdragen van o.a. Aynsley Lister en Henrik Freischlader.

160121 Ben Poole - 02

160121 Ben Poole - 05

Meer foto’s van dit concert vind je hier.

Volle concertagenda in De Noot

Liefhebbers van livemuziek komen in De Noot de komende weken aardig aan hun trekken. Zo treedt op vrijdag 4 maart Catch-A-Coon op met een tribute aan Lynyrd Skynyrd. Een week later The Magnificent Couderc Band met niemand minder dan gitarist Leif de Leeuw en een dag later de roemruchte Chill Out sessies.

Op 28 maart komt de Britse gitarist Ian Parker weer voor een optreden naar het muziekcafé in Hoogland en 1 april (geen grap) volgt Shades of Deep Purple, met een tribute aan – jawel – Deep Purple. En dan volgen onder andere nog Ralph de Jongh, Eamonn McCormack en Ryan McGarvey (USA).

Kortom, er valt veel te genieten. Zie de concertagenda van De Noot.

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.