Artiesten in actie voor Lisanne en Kris

Ook de kunst- en cultuursector trekt zich het lot aan van de verdwenen Amersfoortse meisjes Lisanne Froon (22) en Kris Kremers (21). Vandaag, dinsdag 3 juni, treden bij voorbeeld Nynke Geertsma met Dutch Treat op tijdens een jazzdiner in Happerij en spelen Maria en Frans Fiselier, het Amersfoorts Jeugd Orkest, The Martin Brothers, Encore olv Rob van Surksum en Joost Marsman in de St. Joriskerk. Aanvang diner 18.30 uur, aanvang concert 20.00 uur. Diner kost € 40 p.p., concert € 10 p.p. Opgeven en betalen aan de deur. De opbrengst gaat voor 100% naar de Stichting Vind Kris en Lisanne. Zie ook amersfoorthelptkrisenlisanne.nl.

Aanstaande donderdag 5 juni, vindt in de Stadshal van De Flint een muzikaal programma plaats, georganiseerd door Scholengemeenschap De Amersfoortse Berg, waar Kris op heeft gezeten en haar broer nog steeds op zit. Belangeloze medewerking verlenen Wibi Soerjadi (pianist), Babette van Veen (actrice/zangeres), Hans Visser (bassist/gitarist Flairck) en Wendell (zanger). De Flint heeft de Stadszaal gratis ter beschikking gesteld. Ook de opbrengst hiervan gaat geheel naar de Stichting. Entree: € 7,50 p.p. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden via ditdoenwijsamen@amersfoortseberg.nl. Zie ook deflint.nl.

Sinds begin april worden de Amersfoortse studentes Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) vermist in Panama. De zoektocht naar deze meisjes is nog steeds gaande. De Panamese overheid is erg betrokken bij deze zaak, maar de feitelijk zoektocht in het gebied waar de meisjes worden vermist, is inmiddels beëindigd. Daarmee is deze zaak zeker niet afgedaan. Ook vanuit Nederland wordt zowel door de overheid als door particulieren actief bijgedragen aan alles wat mogelijk is om de meisjes terug te vinden.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.