Aanstormend talent in De Observant

Onder de naam ‘De Huiskamer’ presenteert De Observant maandelijks de spannendste singer-songwriters. Bij deze gelegenheden hoort het publiek zowel Amersfoorts talent als nationaal opkomende namen. Op woensdag 3 december treden vier oor- en oogstrelende artiestes op. De avond begint om 20:30 uur en de laatste act sluit af om 22:30. De entree is gratis.

Anne studeerde in 2009 af als zangeres (pop/sessie) en werkt sindsdien in verschillende bands en als zangdocente. Inmiddels timmert ze hard aan de weg als singer-songwriter onder de naam Anne Wouter. In januari verscheen haar debuut EP ‘All without you’ en in de zomer verschenen er nog meer nummers op Spotify en ITunes. Ook was Anne te zien als songwriter in het tv-programma The Hit. Hierin koos Rob de Nijs haar nummer ‘Nooit gedacht’ om uit te brengen als single. Anne begeleidt zichzelf op de piano en speelt mooie luisterliedjes met een verhaal.

Anne Wouter

Anne Wouter

Zangeres Manon Kolman zou vorige editie optreden, maar was helaas ziek. Nu is ze er helemaal klaar voor! Haar muziekstijl is te omschrijven als hedendaagse, reeds bestaande popmuziek met een jazzy soulsausje. “Ik moet simpelweg zingen, iedere dag, anders ben ik chagrijnig. Zingen is voor mij een uitlaatklep voor zowel verdriet, boosheid als blijdschap. Door de wisselende emoties is elke performance van hetzelfde nummer weer anders.”

Manon Kolman

Manon Kolman

Koppel een fluweel engelachtige stem aan percussie en ritme en een geweldig harmonieus duo ontstaat. Een mix van pop en jazz door zangeres Maaike Adegeest & percussioniste Danique Kos. Maaike Adegeest is tweedejaars conservatoriumstudente (Codarts Rotterdam) singer-songwriter. De zestienjarige Danique speelt percussie en krijgt les van Eddie Conard en Martin Verdonk. Zij hoopt volgend jaar ook naar Codarts te gaan. Maaike en Danique kennen elkaar van ‘De Uitdaging’ van Thijs Borsten. Sindsdien spelen ze samen en zitten in de meidenband “The Maybellenes”.

Danique Kos en Maaike Mae - Foto Cees Wouda

Danique Kos en Maaike Mae – Foto Cees Wouda

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.