7 Fingers: gechoreografeerd circus

 

Het theaterseizoen loopt bijna ten einde, maar niet voordat 7 Fingers het met een spectaculaire show in stijl heeft afgesloten. De voorstelling van de Canadese groep is een mix van theater, dans, adembenemende acrobatiek, passie, slapstick en poëzie, overgoten met energieke muziek. Woensdag 4 en donderdag 5 juni is ‘Séquence 8’ te zien in de Flint.

Acht performers laten een samenspel zien van kameraadschap, competitie, rivaliteit, en heel veel lol. ‘Séquence 8’ is een adembenemende show vol fantasie en talent voor jong en oud. Een Duitse bezoekster typeert de show terecht als gechoreografeerd circus. 

Sébastien Soldevila, medeoprichter van 7 Fingers, is speciaal voor de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Sotsji aan de slag gegaan. Samen met 600 dansers, gymnasten en acrobaten werd er een wervelend spektakel neergezet. Ook voor de Olympische Spelen van Turijn en Vancouver verzorgde 7 Fingers een indrukwekkend show. Niet voor niets wordt de groep vergeleken met Cirque du Soleil.

De spectaculaire show ‘Séquence 8’ is tevens de laatste kans om de Flint in de oude en vertrouwde stijl te zien. Na de indrukwekkende seizoensafsluiting wordt het theater in de zomer verbouwd. De Rabobank Theaterzaal en Stadszaal blijven zoals zij zijn, maar de foyers en het restaurant krijgen een prachtige metamorfose. In september ontvangen wij alle bezoekers met trots in de nieuwe Flint! 

Kaarten
Kaarten voor 7 Fingers kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.