Zeven exposities in zeven weken: Galerie de Ploegh

Het getal 7. Magisch, spiritueel, heilig en geluksgetal. In zeven opeenvolgende weken vinden in Galerie de Ploegh aan de Coninckstraat zeven totaal verschillende exposities plaats. Elke week wordt de galerie volledig omgebouwd met een nieuwe expositie. “De Ploegh wordt één grote roetsjbaan van verbeeldingskracht”, meldt de galerie in haar persbericht. Tot en met zondag 17 november zijn er twee solo-exposities te zien van Ploegh-leden en vijf duo-exposities van twee Ploegh leden, of een Ploegh lid en een gastexposant. Omdat elke presentatie anders is en omdat alle deelnemende kunstenaars -zoals gewoonlijk- nogal eigenzinnig zijn zal er geen vaste regelmaat van activiteiten zijn.
Tot en met zondag 13 oktober zijn te bewonderen Niek Wittebrood & Ton van Impelen. In de week van woensdag 16 t/m zondag 20 oktober werken van Ron Jagers & Jos Verschaeren. Kijk voor alle andere exposanten op www.deploegh.nl of facebook.com/lkv.de.ploegh
Galerie De Ploegh is geopend van woensdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en op zaterdag /zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De afbeelding is een werk van Gerard Akerboom, één van de exposanten en lid van Galerie de Ploegh.

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.