Partners van Eempodium

Theater De Lieve Vrouw is voor velen het kloppend hart van cultureel Amersfoort. Eempodium vindt in De Lieve Vrouw een bereidwillig klankbord, een prettige plek om te vergaderen en een goede partner in gezamenlijk promotie. Alle theater-voorstellingen van De Lieve Vrouw staan vermeld in de agenda van Eempodium.
  Eempodium werkt samen met Flint wat betreft de promotie van voorstellingen in Flint. Praktisch alle voorstellingen van Flint staan vermeld in de agenda van Eempodium.
 galeriedeploegh De Ploegh is een Landelijk Kunstenaars Genootschap. De vereniging, ontstaan in Amersfoort in 1934, had jarenlang haar galerie in Museum Flehite. Sinds 2015 heeft de vereniging haar galerie in het Cultuurhuis bij De Flint.
 BBDNotarissen BolscherBrugDeijl Notarissen steunt Eempodium. Het kantoor is onderdeel van het landelijke Netwerk Notarissen, met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland.
 bibliotheek eemland De Bibliotheek Eemland -culturele hoofdrolspeler van Amersfoort e.o.- is vanaf het eerste uur een belangrijke gesprekspartner geweest voor Eempodium. De Bibliotheek Eemland denkt mee en adviseert het bestuur van onze stichting.
 KultLab Kultlab organiseert, creëert, initieert, arrangeert diversiteit, muzikaliteit en creativiteit. Onder meer met evenementen zoals Into The Woods, Gluren bij de Buren, Struinen in de Tuinen, Kannen & Kruiken en Lepeltje-Lepeltje. Kultlab en Eempodium dragen elkaar een warm cultureel hart toe.
  Eempodium is gevallen voor de eigenzinnige en kwalitatieve programmering van het Beauforthuis. Dit kleine theater aan de rand van Zeist valt weliswaar niet onder de regio Eemland, maar is vanaf Amersfoort heel goed bereikbaar (met de fiets maar 45 minuten). Eempodium plaatst de voorstellingen van het Beauforthuis in de agenda.
  Scholen in de Kunst geeft cursussen, is actief in het onderwijs en ondersteunt amateurkunstverenigingen.
 Op deze site promoten wij de Podia in Amersfoort die live muziek brengen en de bij ons aangesloten artiesten en bands… Elke dag zal er geprobeerd worden alle live muziek in onze stad in beeld te brengen, elke dag ververst! De optredens in het hele land van de bij ons aangesloten bands worden ook in beeld gebracht.

 

Reacties zijn gesloten.