Zever op Zondag – Dé Amersfoortse podcast!

Dé Amersfoortse podcast over muziek, cultuur en ander zondags gezever! Elke Zondag vanaf 14:00 uur.

Zet je op aanwezig om te volgen wie wij deze week als tafelheer of dame hebben, welke speciale gast aan tafel is en wie de videobelgasten zijn. En natuurlijk wie deze week een live optreden vanuit “Het Pomphok” gaat doen!

Volg ook ons Youtube kanaal en u krijgt een melding als we online gaan! U vind alle info en de stream hier http://www.zeveropzondag.nl/  Op deze site loopt ook tijdens de uitzending een audio kanaal voor de oortjes!

Nu het lokale muziekplatform Zeven Op Zondag tijdelijk geen doorgang kan vinden, slaan Studio-FCG #AmersfoortMuziekstad en poppodium FLUOR de handen ineen om ook in tijden van crisis een vinger aan de pols van de Amersfoortse scene te houden. Tijdens de nieuwe podcast Zever Op Zondag leiden gastheren Bernard Van Gellekom en Joris Postulart je aan de hand van gasten en artiesten langs het beste en sappigste van de lokale muziek. Van de nieuwste talenten tot de vergeten legendes. Daarbij is er veel ruimte voor onzin, nerd talk en ander muzikaal gezever.

Vanuit drie studioruimten (met eigen opgang en toilet, en max. 3 personen op 1,5 meter afstand!) registreren zes camera’s en acht microfoons de live podcast,technisch aangedreven door Bram Groeneveld en Jurriaan JJ Sielcken

Het team:
Bernard Van Gellekom – host
Joris Postulart – host
Bram Groeneveld – techniek
Jurriaan JJ Sielcken – techniek
Daniel Bril – techniek
M. the Brown – techniek
Tim van Veenschoten – crew
Arno mijnten – crew
Marc Defares – crew
Miss. i. – crew

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.