Zadenbieb lezing – Onze op Engeland geïnspireerde Pluktuin

Wanneer:
23 maart 2023 @ 20:00 – 22:00
2023-03-23T20:00:00+01:00
2023-03-23T22:00:00+01:00
Waar:
Bibliotheek Leusden
Hamersveldseweg 77
3833 GL Leusden
Kosten:
Gratis

Marieke Nolsen is bekend van haar boek ‘Marieke’s Pluktuin’. Zij heeft zelf een pluktuin die op Engeland is geïnspireerd. Marieke vertelt over het aanleggen van haar pluktuin, Dahlia’s en beplanting. Voor iedereen die een pluktuin heeft, deze wil gaan aanleggen of die een avond wil genieten van mooie foto’s en verhalen over de pluktuin van Marieke.

Sinds 2016 hebben wij onze tuin vergroot met een decoratieve Pluktuin geïnspireerd op Engeland. Een Pluktuin voor ons zelf met heel veel Dahlia’s en 1 jarigen in de kleuren rood, zalm, oranje en roze. Elk jaar gaan wij naar Engeland om tuinen te bezoeken en daar zie je regelmatig dat Dahlia’s en 1-jarigen ondersteund worden door snoeihout. Met dit hout maken ze de meest mooie constructies.

Dit heb ik op mijn eigen wijze ook in onze Pluktuin toegepast. Ik heb van deze Pluktuin een soort boeket gemaakt, waar je doorheen kunt wandelen.
Tijdens deze avond vertel ik hoe ik deze tuin aangelegd heb, ik vertel over constructies die ik maak, welke Dahlia’s en 1-jarigen ik gebruik, hoe ik met de beplanting speel en nog veel meer. Mijn verhaal begeleid ik met hele mooie beelden.

Dus heb je een Pluktuin, of wil je misschien een soort van Pluktuintje aanleggen, of vind je het gewoon heerlijk om een hele avond in een soort van FLOWERHEAVEN te bivakkeren dan vind ik het enorm leuk om je op deze avond te ontmoeten in de hoop je te inspireren.

Aanmelden: >>

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.