Voorhoede #3: Treehool, Stennis & Anemone

Wanneer:
26 oktober 2017 @ 20:30 – 27 oktober 2017 @ 00:00
2017-10-26T20:30:00+02:00
2017-10-27T00:00:00+02:00
Waar:
Fluor-Café
Oliemolenhof 22
3812 PB Amersfoort
Nederland
Kosten:
€ 5,-

Nieuwe conceptavond in FLUOR om nieuwe en opkomende acts te ontdekken. Ontdek hier de nieuwste bandjes voor een klein prijsje voordat ze groot worden!

Treehook
De vochtige garage in de lagere klasse van Zonnemaire was de ontketening van de sekte die later Treehook zou gaan heten. Met hun fuck you attitude en drang om zich in de anonimiteit te profileren is hun grootste doel toch om serious talent te worden. Door maanden keihard te hebben getraind is de middelvinger van Treehook gevormd door een gemaskerde diversiteit van punk, elektronica en stoner te combineren. Treehook heeft zich laten inspireren door bands als de Butthole Surfers, Lightning Bolt en Ty Segall. Dus wil jij een potje keihard dansen, moshen of gewoon dom in een hoekje gaan zitten, dan ben je bij een show van Treehook aan het juiste adres.

Stennis
Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. STENNIS is een nieuwe band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band rondom frontman Joris Postulart bezingt modern relevante thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en overlopend van ingehouden energie.

Anemone
Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. Voor het najaar staan er tientallen shows in de agenda van de bandleden, die onder meer in The Afterveins, The Medics en Moon Tapes speelden. In augustus is de band direct de studio ingedoken om zijn eerste nummers op te nemen, waarvan de eerste single later dit jaar verschijnt. Anemone is geïnspireerd door alle goede britpop bands (Oasis, the Stone Roses, the Smiths) en gooit er een psychedelisch sausje over. Kortom: rauwe vocalen, dreamy gitaarlijntjes en drums die staan als een huis. Swingen geblazen!

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.