Vocal Group S(w)ing your heart out

Wanneer:
2 december 2017 @ 19:00 – 20:30
2017-12-02T19:00:00+01:00
2017-12-02T20:30:00+01:00
Waar:
ICOONtheater
Leeghwater 1
3825 Amersfoort
Nederland
Kosten:
uitverkocht

Vocal Group S(w)ING YOUR HEART OUT bestaat uit drie gemengde popkoren. Zoals de naam al doet vermoeden: wij zingen vanuit ons hart.

Iedereen die van zingen houdt, met of zonder ervaring, is bij ons van harte welkom. “Van zingen in de badkamer naar zingen in een warm bad” … zo wordt onze Vocal Group vaak door onze singers zelf omschreven. Een positieve benadering, respect en aandacht voor elkaar en genieten van muziek en samenzang. Dat zijn de pijlers van onze popkoren.

Het repertoire is heel gevarieerd en bestaat uit pop, rock, ballad, theater … Engels- en Nederlandstalig, van een gouwe ouwe tot hedendaagse hits! Wij maken onze meerstemmige arrangementen allemaal zelf waarin het beleven, voelen en overdragen altijd centraal staan, van nummers om stil van te worden tot niet meer stil kunnen zitten!

Nog geen jaar geleden gestart in Nijkerk, in april begonnen in Amersfoort en in september gestart in Almere! En nu betreden wij met deze drie koren het podium met een heerlijke eindejaarsshow … je moet het maar durven!

Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen luisteren, kijken, beleven en genieten. Laat u verrassen waar mensen met een gedeelde passie (onder de bezielende leiding van Herma & Belinda) in nog maar zo’n korte tijd toe in staat zijn.

De dirigentes beschikken over een flinke dosis enthousiasme, humor, inlevingsvermogen, warmte, levens- en zangervaring. Die eigenschappen zetten zij graag in om gezellige, maar stiekem ook wel ambitieuze popkoren in de regio neer te zetten.

Een valse noot zingen is onbelangrijk, zingen zonder passie is onvergeeflijk!

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.