VAMOS! Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon e.a.

Wanneer:
15 oktober 2017 @ 14:30 – 16:45
2017-10-15T14:30:00+02:00
2017-10-15T16:45:00+02:00
Waar:
Theater De Flint
Kosten:
€ 29,40
VAMOS! Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon e.a. @ Theater De Flint

Een heerlijke zonnige musicalcomedy in Flint! Onder meer Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren in de nieuwe musicalcomedy ‘VAMOS!’, geïnspireerd op succesvolle tv-series als ‘Het Roer Om’ en ‘Ik Vertrek’. Drie vrouwen grijpen hun kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan en laten alles achter zich. Enkeltje Spanje por favor! Vamos! Zonder elkaar te kennen hebben ze een oude afgebladderde B&B gekocht, die er toch wel heel anders uitziet dan in de advertentie. Het feest begint, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans en dat blijkt aardig lastig, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen. En wat gebeurt er als de dames de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf lopen? Lukt het ze hun leven weer glans te geven? ‘VAMOS!’ brengt de zon naar het theater. Met mogelijkheid voor diner in de stijl van ‘Holland meets Spain’; Ik vertrek begint al tijdens het diner!

www.vamosdemusical.nl

Deze twee avonden staat ons restaurant TREK in het teken van een culinaire reis van Nederland naar Spanje tijdens het Holland Meet Spain Diner. De keuken laat zich inspireren door de Nederlandse en de Spaanse Keuken en zal een speciale Vamos theaterplank serveren.
Let op: vooraf reserveren is noodzakelijk.
Let op: op zondag kunt u NA de voorstelling dineren in TREK theaterkeuken & café.

De voorstelling duurt op zaterdag tot 22:55 uur en op zondag tot 16:50. De voorstelling heeft een pauze.

regie: Martin Michel | muziek: Jeroen Sleyfer | spel: Lenette van Dongen, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen, Johnny Kraaijkamp jr, Soy Kroon, Joey Schalker e.a.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.