-geannuleerd- Thijs Borsten & Izaline Calister: Van de andere kant

Wanneer:
18 december 2021 @ 20:30 – 22:00
2021-12-18T20:30:00+01:00
2021-12-18T22:00:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 18,50 / € 17,50 / € 16,-

Humoristische muzikale theatervoorstelling waarin Borsten en Calister het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf laten kijken door de ogen van de ander.

Vriend van De Lieve Vrouw Thijs Borsten komt weer naar Amersfoort en neemt zangeres Izaline Calister mee. Met Nederlandse en Antilliaanse liedjes vertellen ze samen over het leven vanuit de verschillende perspectieven. Hoe kijken we naar elkaar? Wat is cultureel bepaald en wat is karakter? En hoe waar zijn onze aannames eigenlijk? Izaline en Thijs vertellen over de verschillen en overeenkomsten tussen hun (ei)landen, waarbij ze traditioneel en nieuw eigen repertoire brengen. Het idee voor deze voorstelling ontstond tijdens de succesvolle beeldende voorstelling ‘Het eiland van mijn vader’ van de twee theatermakers, waarin de vader van Izaline aan Thijs zijn geliefde eiland liet zien.

Thijs Borsten terug in Amersfoort met Izaline Calister

Componist en pianist Thijs Borsten reisde met Izaline Calister naar Curaçao. Het was een ontdekkingsreis in muziek en beeld. ‘Het eiland van mijn vader’ was een persoonlijk en muzikaal dubbelportret van een vader in zijn thuisland met een dochter overzee. Zangeres en componist Izaline Calister heeft een groot publiek op Curaçao, Aruba en Bonaire, en inmiddels ook een alsmaar groeiend publiek in Nederland. Haar liedjes zijn vaak in Papiamentu geschreven. Ze is opgegroeid op Curaçao, maar woont in Nederland, waarmee haar muzikale carrière de taalbarrière doorbreekt.

Foto © Merlijn Doomernik

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.