TheaterTerras: Bigbinôme – Saut

Wanneer:
29 juni 2019 @ 21:00 – 22:30
2019-06-29T21:00:00+02:00
2019-06-29T22:30:00+02:00
Waar:
Speeltuinvereniging Kruiskamp
Pullstraat 3
Amersfoort
Kosten:
Gratis

Emmers, emmers en nog eens emmers! Ze vormen het decor, de kostuums én de rekwisieten. De emmers zijn instabiel, fragiel en geven de vier jonge acrobaten de mogelijkheid om hun podium voortdurend te veranderen. Deze gekke artiesten hebben een enorme passie voor acrobatiek. Van cowboy tot diva, van superheld tot boef… Alles is een excuus om te spelen. Laat je betoveren door hun adembenemende en virtuoze sprongen.

Rondom de voorstelling
We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is weer present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Na afloop van de voorstelling speelt een lokale singer-songwriter.

Toegang: vrij!
Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.

saut bigbinome from collectif big binome on Vimeo.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.